Légibaleset

Simán szelfizett egy pár a légibaleset helyszínén

Lehet, hogy örültek, amiért nem esett bajuk, de két ember meghalt a szerencsétlenségben.

2022.11.27 01:30ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu már beszámolt, október 18-án utasszállító repülőgép ütközött tűzoltóautóval.

Egy pár pedig azonnal szelfit posztolt az internetre, amin félig mosolyogva pózoltak a balesetet szenvedett repülővel a háttérben. A repülőgép-szerencsétlenség Peruban történt, a pár pedig utas volt a halálra ítélt járaton. A legtöbb embert sokkolja vagy megrémül egy ilyen traumatikus élmény után, de ez a pár úgy gondolta, hogy a legtöbbet hozza ki a pillanatból. Talán örültek, hogy túlélték a halálos balesetet.

Ami a legtöbb felhasználót felháborította az interneten, az a pár nyilvánvaló érzéketlensége volt, akiknek volt merszük egy ilyen tragikus eseménnyel közösen szelfizni. A repülőgép-szerencsétlenség a perui Limában található Jorge Chávez nemzetközi repülőtéren történt. A jelentések szerint egy tűzoltóautó ütközött a gépnek, amikor az délután felszállt.

A beszámolók szerint később kiderült, hogy a véletlen ütközés két tűzoltó, Angel Torres és Nicolas Santa Gadea életét követelte. A jelentések szerint a repülőgépen tartózkodó összes utas és személyzet épségben megúszta, és nem szenvedett sérüléseket.

Enrique Varsi-Rospigliosi, aki a jelek szerint a képen látható férfi, a képet a Twitter-fiókján tette közzé a következő felirattal: "Amikor az élet ad egy második esélyt #latam".

A kép gyorsan elterjedt az interneten, mivel az emberek felfigyeltek a páros teljes érzékenységére, amiért két emberéletet követelő baleset után posztoltak és készítettek képeket.

Bár a kommentekben a legtöbben felháborodtak a poszton, néhányan kiálltak a pár mellett: "Mert mindig vannak emberek, akik a rosszat nézik, hadd tegye az ember, amit akar az életével".

Voltak, akik nem felejtették el dicsérni a balesetben veszélybe került tűzoltókat: "A tűzoltóautó vezetője az utolsó pillanatban balra fordul, nem sikerül kikerülnie a gépet, de ezzel a mozdulattal elkerüli, hogy egyenesen elkapja azt. A közvetlen ütközés végzetes lett volna a gép utasai számára. Az a tűzoltó ezzel az utolsó akcióval több száz ember életét mentette meg".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.