Erőszak

Ötezer kilométert repült, hogy találkozzon online barátjával, aki azonban szervkereskedő volt

Tragédiába torkollott egy 51 éves mexikói nő romantikus útja Peruba, miután feldarabolt testére távol otthonától egy tengerparton találtak rá.

2022.11.26 17:50ma.hu

A The Independent szerint a nőt, aki több mint 5000 km-t utazott Peruba, hogy személyesen találkozzon online barátjával, meggyilkolták, felboncolták, és a szerveit kivették. November 9-én egy helyi halász vette észre a megcsonkított holttestet az óceánban heverve a Huacho Beach közelében.

Blanca Arellano állítólag július végén közölte a családjával, hogy azért megy Limába, hogy találkozzon Juan Pablo Jesus Villafuerte-vel, akivel már több hónapja online kapcsolatban állt. Arellano családja abban a hitben volt, hogy a lány Huacho tengerparti városába látogat el, ahol a 37 éves perui származású kedvese él.

Ezt a történetet mondogatták maguknak egészen november 7-ig, amikor is nem hallottak felőle. November 7-én Blanca beszélt unokahúgával, Karla Arellanóval, és a News Corp Australia beszámolója szerint Blanca azt mondta, hogy a kapcsolatuk "jól megy", és hogy "szerelmes".

Ezt követően soha többé senki nem hallott a nőről. Miután két hétig semmi hír nem jött Blancáról, az unokahúga kétségbeesett Twitter-felhívást tett közzé, hogy segítsen megtalálni őt. Ez arra késztette a helyi hatóságokat, hogy elkezdjék keresni a nőt.

"Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe kerülök, de ma segítséget kérek, hogy megtaláljuk életem egyik legkedvesebb és legfontosabb emberét" - írta Karla Twitter-bejegyzésében. "A nagynéném, Blanca Olivia Arellano Gutierrez november 7-én, hétfőn tűnt el Peruban; mexikói származású, és féltjük az életét".

Az El Pais szerint amikor a rendőrség átkutatta a feltételezett gyilkos lakását, vérfoltokat fedeztek fel a lakás körül, többek között a fürdőszobában, a mosókonyhában, a matracon és a tisztítószereken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.