Illegális bevándorlás

Migránsokat szállító hajó süllyedt el Florida partjainál

A bevándorlók nemzetiségét nem közölték.

2022.11.21 00:10MTI

Migránsokat szállító hajó süllyedt el szombaton Florida partjaitól mintegy 80 mérföldre, a mentőegységek vasárnap is folytatták a kutatást a kezdetleges, házi készítésű bárka utasai után.

A parti őrség közlése szerint a hajón legkevesebb 19 ember volt, közülük kilencet sikerült kimenteni, egy holttestet megtaláltak, négy ember halálát biztosra veszik.

A kimentett emberek többsége mentőmellényt viselt, életüket ennek köszönhetik - áll a hatóság közleményében. A bevándorlók nemzetiségét nem közölték, de az esetről az Egyesült Államok kubai nagykövetségét tájékoztatta a parti őrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.