Terror

Két embert késelt halálra, hatot megsebesített egy támadó Las Vegas kaszinónegyedében

A támadáshoz használt fegyver egy nagy konyhakés volt.

2022.10.07 07:25MTI

Las Vegas-ban két embert késelt halálra, hat embert sebesített meg egy fegyveres - közölte a nevadai kaszinóváros rendőrsége csütörtökön.

A késelés gyanúsítottját elfogták, és rendőrségi őrizetben van, indítékát egyelőre vizsgálják. A támadáshoz használt fegyver egy nagy konyhakés volt - közölte a hatóság.

A erőszakos cselekmény Las Vegas híres sétányán, a Las Vegas Strip-en történt fényes nappal a Wynn Casino előtt. A Fox5 televíziócsatornának szemtanúk úgy nyilatkoztak, hogy az áldozatok táncosnők, akik a kaszinó előtt fotózkodtak turistákkal.

A rendőrségi közlemény szerint a hat sérültet kórházba vittek, három ember állapota válságos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.