Sose kezdj ki egy csajjal

Kétéves kislány visszaharapott egy kígyónak, az állat azonnal kimúlt

Dühöngő kisgyerek bosszúból halálra harapott a kígyót, miután az megtámadta őt.

2022.08.16 16:42ma.hu

Sokkolta a szomszédait az a kétéves kislány, akire egy kígyóval a szájában találtak rá - írta a Daily Star.

A törökországi Bingol város Kantar nevű falujában a helyiek siettek segítségére, miután augusztus 10-én meghallották a kislány sikolyait.

Amikor megérkeztek, azt találták, hogy a kétéves kislánynak egy félméteres kígyó szorult a szájába. Azt is észrevették, hogy az alsó ajkán csúnya harapásnyomok vannak. Mint kiderült, az állattal játszott, amikor az megtámadta őt, cserébe ő is visszaharapott a lábatlan jószágnak. Maga a kígyó elpusztult az incidens során.

A kislányt, akit csak a monogramjával, S.E-vel azonosítottak, az eset után a Bingol Szülészeti és Gyermekkórházba szállították, ahol 24 órán át megfigyelés alatt tartották. A kórházban töltött idő után a kislány a hírek szerint jól van és felépült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.