Tömeggyilkosság

Kövér László részvétét fejezte ki a cetinjei tragédia miatt

A montenegrói Cetinjében pénteken egy férfi egy családi vitát követően lövöldözni kezdett, ennek során tizenegy embert megölt, hatot megsebesített.

2022.08.13 20:44MTI

Kövér László részvéttáviratot küldött a Montenegrói Nemzetgyűlés elnökének a pénteken történt cetinjei tragédia miatt - tájékoztatta a házelnök sajtófőnöke szombaton az MTI-t.

A Magyar Országgyűlés elnöke a magyar nép nevében a legmélyebb részvétét fejezte ki a 11 áldozatot követelő tragédia miatt.

"Őszintén együttérzünk e megrázó esemény áldozatainak családtagjaival" - hangoztatta Kövér László részvéttáviratában.

A montenegrói Cetinjében pénteken egy férfi egy családi vitát követően lövöldözni kezdett, ennek során tizenegy embert megölt, hatot megsebesített. A rendőrökkel tűzharcba keveredett, akik agyonlőtték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.