USA

Percekig fojtogatta a csecsemőt a bölcsődei dolgozó - a pici nem élte túl

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték a kegyetlen nőt.

2022.08.10 09:29ma.hu

Múlt hét pénteken ítélte az amerikai bíróság életfogytig tartó börtönbüntetésre DeJoynay Fergussont, azt a fiatal bölcsődei dolgozót, aki 2019-ben három percen át fojtogatta a 4 hónapos Isabella Taltont, aki végül belehalt a nő különösen kegyetlen tettébe.

Fergusson képzettség nélkül és kevés tapasztalattal kezdte meg munkáját egy helyi bölcsődében, ahol pár hónap után bántalmazni kezdte a felügyelete alá tartozó gyerekeket - írja a Paraméter.

A nő nemcsak fizikailag bántalmazta a csecsemőket, volt egy különösen kegyetlen "játéka" is:

Kezével letakarta a csecsemők száját és orrát amíg azok el nem veszítették eszméletüket.

Egy biztonsági kamera két ilyen esetet is rögzített, a gyerekek eszméletüket vesztették, majd mikor magukhoz tértek Fergusson újra eltakarta az arcukat.

2019. szeptember 15-én Fergusson magához vette a négy hónapos Isabella Taltont, a pelenkázóasztalon pedig a szokásos módszerével fojtogatni kezdte a kislányt, aki miután elvesztette az eszméletét többé már nem tért magához.

A gondozó még 20 percet várt csak utána szólt a felettesének, aki értesítette a hatóságokat, de a kis Isabellán már ők sem tudtak segíteni.

A nő mindent tagadott, de a biztonsági kamerák által rögzített felvételek hatására a nő 2021-ben mindent bevallott.

Bár Fergusson ügyvédei a nő rossz mentális állapotára hivatkoztak (ugyanis régóta bipoláris zavarban szenvedett), a bíróságot ez nem hatotta meg, így 2022. augusztus 5-én életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a kegyetlen bölcsődei dolgozónőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.