Háború

A Wizz Air októberben újraindítja járatait Abu-Dzabiból Moszkvába

Az EU légitársasága újraindítja a járatokat Oroszországba az Egyesült Arab Emírségekből.

2022.08.09 17:06ma.hu

A Wizz Air magyar diszkont légitársaság csütörtökön közölte, hogy októbertől újraindítja járatait Abu-Dzabiból Moszkvába. A bejelentés több mint öt hónappal azután történt, hogy a légitársaság felfüggesztette az összes Oroszországba irányuló járatát.

A légitársaság Abu-Dzabiban működő közös vállalata, a Wizz Air Abu Dhabi október 3-tól napi rendszerességgel fog járatokat üzemeltetni. A közlemény szerint a viteldíjak 359 dirhamnál (97,74 dollár) kezdődnek majd.

A fapados légitársaság először 2021 decemberében indította el az útvonalat, de később az Oroszország elleni nyugati szankciók miatt kénytelen volt törölni az összes járatot.

A Wizz Air Abu Dhabi az abu-dzabi ADQ szuverén vagyonalap és az európai légitársaság közös vállalkozása. Központja és székhelye az Egyesült Arab Emírségekben van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.