Bűncselekmény

Molotov-koktélt dobtak Nagydobrony polgármesterének az udvarára - videó

Robbanásszerű tűz keletkezett.

2022.08.08 07:46ma.hu

Kárpátalján még ma is alkalmazzák a bandita megfélemlítési módszereket, ezt bizonyítja az is, hogy Molotov-koktélt dobtak a Nagydobronyi kistérség polgármesterének az udvarára - számolt be a Kárpáthír.

A Nagydobronyi kistérség polgármestere augusztus 5-én éppen a családjával volt vendégségben, amikor a szomszédok szóltak neki, hogy valamit bedobtak az udvarába, amitől kigyulladt az ott álló autója.

Nagy Ferenc elmondása szerint, mire hazaért, a tüzet eloltották, kár pedig nem keletkezett. Miután az esetről értesítette a rendőrséget, átnézte az otthonára felszerelt kamerákat, amelyek rögzítették az esetet.

A felvételeken az látszik, hogy egy fiatal férfi Molotov-koktélt dob be a ház udvarába, ami egy robbanásszerű tüzet okozott. A polgármester a Nagydobrony Online Facebook-oldalra feltöltött videójában azt mondja, hogy az elkövető saját magát is felgyújtotta, és égő lábakkal menekült el a helyszínről.

Elmondása szerint a szomszédjainak köszönhető, hogy nem történt tragédia, és a tűz nem terjedt tovább.

A kamerák felvételeit átadta a rendőrségnek, akik szándékos gyújtogatás miatt indítottak nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.