Tragédia

Horvátországi buszbaleset - Orbán Viktor részvétét fejezte ki

Lesodródott az autópályáról, majd a falnak ütközött egy lengyel busz szombaton hajnalban.

2022.08.06 23:30MTI

Orbán Viktor miniszterelnök táviratban fejezte ki részvétét Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnöknek a Horvátországban bekövetkezett tragikus buszbaleset miatt - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombat este.

"Jómagam és a magyar emberek nevében szeretném kifejezni együttérzésemet Önnek és az egész lengyel nemzetnek. Imádkozunk a sérültek mielőbbi felépüléséért és az áldozatok családjaiért" - írta lengyel kollégájának Orbán Viktor.

Lesodródott az autópályáról, majd a falnak ütközött egy lengyel busz szombaton hajnalban Horvátországban, a balesetben 12 ember életét vesztette, és 32-en megsérültek, közülük 19-en súlyosan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.