Tragédia

A mosógépben találták holtan a 7 éves kisfiút, miután a szülők bejelentették az eltűnését

Troy Khoeler nevelőszülei csütörtök reggel jelentették az eltűnését.

2022.07.29 14:21ma.hu

Holtan találtak egy 7 éves texasi kisfiút egy mosógépben, órákkal azután, hogy szülei csütörtökön bejelentették az eltűnését.

A kisfiú, Troy Khoeler eltűnését először helyi idő szerint nagyjából reggel fél hétkor jelentették, ekkor már 2-3 órája nem volt meg. A Harris megyei seriff hivatala szerint a fiú édesapja otthon volt ebben az időintervallumban, míg édesanyja feltehetően egy közeli kórházban dolgozott műszakban.

A rendőrség még vizsgálja az esetet, és a Fox 26 szerint nem emeltek vádat vagy tartóztattak le senkit.

Nem világos, hogyan került a kisfiú a mosógépbe, amely a család garázsában található. A rendőrség szerint a szülők 2019-ben fogadták örökbe Troyt.

"Szomorúan jelentjük, hogy a korábban a Rosegate 4400-as tömbjében eltűnt 7 éves gyermeket, akiről korábban hírt adtunk, elhunytnak találták" - áll a Harris megyei rendőrfőnök közleményében.

"Bűnügyi nyomozás folyik, kérjük, kerüljék el a környéket. Kérünk mindenkit, hogy imádkozzon a családért" - folytatódott a közlemény.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.