Ukrajnai háború

Állítólag megműtötték Putyint, vérrákja lehet

Az orosz elnökről régóta kering a pletyka, hogy rákos beteg, ám ezt hivatalosan senki nem erősítette meg.

2022.05.17 10:19ma.hu

Az egyik nagy múltú olasz napilap, a La Stampa értesülései szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök rákos, és az elmúlt napokban sürgősen meg kellett műteni. Az elnöknek állítólag vérrákja van, és a múlt hétfői győzelmi napi beszéde után éjjel, rossz egészségi állapotban szállították kórházba - írja a portfolio.hu.

A lap szerint egy ilyen helyzetre már korábban felkészültek, tíz napon keresztül előre felvett videókat sugároznak az elnök mindennapjairól, és előkerülhetnek Putyin-hasonmások is, hogy a látszatot fenntartsák.

Vlagyimir Putyinról régóta kering a pletyka, hogy rákos beteg, ám ezt hivatalosan senki nem erősítette meg, az is elképzelhető, hogy mindez csupán dezinformáció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.