Tragikus baleset

Lezuhant egy helikopter Ausztráliában, ketten meghaltak

Ez egy héten belül már a második halálos helikopterszerencsétlenség Ausztráliában.

2022.04.05 10:13MTI

Lezuhant egy helikopter Ausztráliában, Sydneytől 400 kilométerre délnyugatra, a balesetben két ember meghalt - közölte kedden a helyi rendőrség.

A jármű hegyvidékes területen csapódott a földbe, de a baleset okát egyelőre nem közölték. A roncsokat hétfőn éjfél tájban találták meg a mentők. A hatóságok az ausztrál sajtónak megerősítették, hogy a két halálos áldozat a helikopter utasa és pilótája volt.

Ez egy héten belül már a második halálos helikopterszerencsétlenség Ausztráliában. Múlt csütörtökön öt ember halt meg, mert helikopterjük a földbe csapódott Melbourne-től északra, Victoria államban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.