Szörnyű baleset

Robbanás egy franciaországi lakóházban, többen a romok alatt rekedtek

A romok eltakarítására speciális egységek vonultak ki, a mentők kutyákkal kutatják át a helyszínt.

2021.12.07 11:17MTI

Vélhetően öt ember a romok alatt rekedt, miután hétfőről keddre virradó éjszaka egy robbanást követően összeomlott egy háromemeletes lakóház a dél-franciaországi Sanary-sur-Mer városában.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta a robbanást. A France Info információi szerint csupán hozzávetőlegesen, a szomszédos épület lakóinak elmondása szerint tudják megállapítani, hogy hányan lehetnek a romok alatt. Az eset során legalább négy személy megsérült, őket a kiérkező mentők ellátták.

A helyszínen megközelítőleg 70 tűzoltó végzi a mentést, a romok eltakarítására speciális egységek vonultak ki, a mentők kutyákkal kutatják át a helyszínt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.