Légiközlekedés

Eltévesztette a járatot, másik országban szállt le a repülőről

A süketnéma idős hölgy Olaszország helyett Lengyelországban kötött ki.

2021.10.25 16:30ma.hu

A 69 éves süketnéma olasz nő szerdán a szicíliai Palermo városából utazott volna Bolognába, de eltévesztette a járatot, és a lengyelországi Breslavia városában landolt. Hogyan fordulhat elő ilyen? Valószínűleg a repülőtéri személyzet elmulasztotta megnézni a fogyatékkal élő idős hölgy beszállókártyáját.

Mikor a gép landolt, a nőnek azonnal feltűnt, hogy nincs jó helyen, de nehezére esett bárkit értesíteni, hiszen telefonkártyája nem volt érvényes abban a zónában. Egy másik utas és egy takarítónő segített neki, hogy felvehesse a kapcsolatot a lengyelországi olasz konzulátussal, majd rokonainak is beszámolt a történtekről - tudósította a TV2.

A palermói repülőtér vezetősége vizsgálatot indított az ügyben, hogy kiderítsék, ki felelős az idős nő járattévesztéséért, és nem győztek elnézést kérni a történtek miatt. Azóta szerencsésen hazajuttatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.