Még nem tudni pontosan, hogy mi történt

Borzalom: térdig érő vízben sodródó holttestet találtak a horgászok

Hogy pontosan mióta lehetett a vízben, illetve milyen körülmények között vesztette életét, az csak a boncolást követően derül ki.

2021.10.12 09:37ma.hu

Egy férfi holttestére bukkantak horgászok Eperjesnél a Tarca folyóban - írja a Paraméter.

A horgászok azonnal értesítették a rendőröket és a tűzoltókat, utóbbiak húzták ki a partra a holttestet. A rendőrség szerint egy 57 éves eperjesi férfiről van szó, élettelen testét egy lezárt híd közelében találták meg, ahol kb. térdig ér a víz.

Hogy pontosan mióta lehetett a vízben, illetve milyen körülmények között vesztette életét, az csak a boncolást követően derül ki. A rendőrség halálokozás ügyében indított nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.