Bűnügy

Borzalmas gyermekgyilkosság Ukrajnában: puszta kézzel fojtotta meg saját kisfiát a férfi

Először mindkettőjüket eltűnés miatt kereste a rendőrség.

2021.09.17 11:12ma.hu

A gyilkosság Hluhiv városában történt. Egyelőre csak annyit tudni, hogy a férfi elvitte az óvodából hároméves kisfiát. Mivel nem mentek haza, a rendőrség először mindkettőjüket eltűntként kezelte - írja az Ukrinform.

Csak a férfit találták meg. Kiderült, végzett saját gyermekével. Az előzetes információk szerint puszta kézzel fojtotta meg hároméves kisfiát, holttestét pedig egy erdős területen hagyta.

Az ukrán rendőrség tájékoztatása szerint a család háttere, a borzalmas gyerekgyilkosság indítéka egyelőre nem ismert, azt jelenleg is vizsgálják. A férfi, ha épelméjű, a szándékosan elkövetett emberölés miatt hosszú évekre rács mögé kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.