Bűncselekmény

Tíz évet kapott egy férfi, mert spermával töltött fecskendővel szúrt meg egy nőt - videó

Az áldozat fájdalmat érzett a bőrén, minta egy égő cigarettát nyomtak volna el rajta, vagy egy méh csípte volna meg.

2021.09.14 07:59ma.hu

Tízéves szabadságvesztésre ítélték Thomas Bryon Stement, aki tavaly februárban egy spermával töltött fecskendővel szúrt meg egy nőt egy marylandi bevásárlóközpontban - írja a Fox Newsra hivatkozva a Paraméter.

Az esetet rögzítette egy biztonsági kamera is. A felvételen látni, ahogy a nő épp tolja vissza a bevásárlókocsit, amikor a mögötte érkező Stemen megbotlott és nekiütközött. Az áldozat fájdalmat érzett a bőrén, minta egy égő cigarettát nyomtak volna el rajta, vagy egy méh csípte volna meg.

A férfi látszólag segítőkészen visszafordult, és néhány percig úgy tett, mintha a fájdalom forrását keresné. Csakhogy nem találtak semmit, hiszen az eszköz akkor már a férfi zsebében lapult. A rendőrség eljárást indított a biztonsági kamera felvétele alapján, az 51 éves Stement végül egy névtelen bejelentés alapján tartóztatták le.

A férfi előzetes letartóztatásba került, ahonnan óvadék ellenében sem szabadulhatott. Júniusban bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt, szeptemberben pedig tízéves szabadságvesztésre ítélték.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.