Koronavírus-járvány

Kövér László részvétét fejezte ki a tetovói kórháztűz áldozatai miatt

Az észak-macedóniai Tetovo Covid-kórházban szerda este ütött ki tűz, amelyben tizennégy ember meghalt, tizenkettő pedig súlyosan megsérült.

2021.09.10 12:15MTI

Részvétét fejezte ki a több halálos áldozatot is követelő tetovói kórháztűz miatt Kövér László házelnök Talat Xhaferinek, az észak-macedón parlament elnökének.

A magyar házelnök csütörtökön írt levelét pénteken juttatta el az Országgyűlés sajtóirodája az MTI-hez.

Kövér László a levélben azt írta: nagy szomorúsággal töltötték el a tetovói Covid Központban történt tragikus balesetről szóló tudósítások.

Az Országgyűlés elnöke őszinte részvétét fejezte ki az észak-macedón parlament elnökének és mindazoknak, akik elveszítették szeretteiket.

"Az áldozatokat és családjaikat gondolatainkba és imáinkba foglaljuk ebben a nehéz időszakban, a sérülteknek pedig teljes és mielőbbi felépülést kívánunk" - fogalmazott az Országgyűlés elnöke.

Az észak-macedóniai Tetovo Covid-kórházban szerda este ütött ki tűz, amelyben tizennégy ember meghalt, tizenkettő pedig súlyosan megsérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.