Koronavírus-járvány

Egy éven át minden nap a tóba ugrott egy buszsofőr, hogy enyhítse a járvány miatti stresszt

Szombaton ünnepelte 365. mártózását.

2021.06.14 10:12MTI

Egy éven át minden nap beugrott a Michigan-tóba egy chicagói buszsofőr, hogy enyhítse a koronavírus-járvány miatti stresszét. A 365. mártózását szombaton ünnepelte.

A háromgyerekes apát, Dan O'Connort a vízbe ugrás tavaly nyáron annyira megnyugtatta, hogy ősszel is folytatta, majd télen sem hagyta abba a tevékenységet, jóllehet léket kellett vágnia a művelethez, és gyakran sebeket ejtett testén a jeges perem.

Idővel videóra vette ugrásait a tóba, és a felvételeket megosztotta a közösségi médiában, az elismerő kommentek pedig - elmondása szerint - további erőt adtak neki a sajátos önnyugtatáshoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.