Pusztító időjárás

Felborított egy hajót a Tauktuae ciklon, több mint száz embert keresnek

Az eset Mumbai partjainál történt.

2021.05.18 08:56MTI

Legalább 127 ember eltűnt a nyugat-indiai Mumbai partjainál, miután a Tauktae nevű ciklon lecsapott a térségre, és felborította a hajót, amelyen utaztak - közölték hatósági források.

A tájékoztatás szerint a hajón 273-an utaztak. A mentésben a haditengerészet is részt vesz, eddig 146 embert sikerült kimenteni.

A Tauktae hétfő este csapott le az ország nyugati partjára, Gudzsarát és Mahárástra állam térségében. Az indiai országos meteorológiai szolgálat (IMD) korábban arra figyelmeztetett, hogy ez az elmúlt több mint két évtized legerősebb ciklonja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.