Koronavírus-járvány

Egy fán élt a koronavírusos fiatalember, hogy védje a családját - videó

Bambuszból készített magának ágyat, az ételt egy vödörben, kötéllel húzta fel.

2021.05.17 09:55ma.hu

Különös megoldást szült a kényszer egy kis indiai faluban Telangána államban. A 18 éves Shiva koronavírus-tesztje pozitív lett, a fiatalemberrel közölték, hogy maradjon otthon, és maradjon távol szüleitől. Mivel piciny, egyszobás házikójukban ezt nem tudta volna megoldani, a fiú úgy döntött, hogy felköltözik az egyik kertben álló fára.

Bambuszból épített magának ágyat, az ételt, amit a családja egy vödörben készített össze neki, egy kötéllel húzta fel. 11 napig élt igy.

Shiva helyzete az újságírók figyelmét is felkeltette, ennek köszönheti, hogy végül a hatóságok is megjelentek, és kapott egy ágyat a házuktól 5 kilométerre lévő, karantén-központtá alakított hosztelben.

A faluban egyébként nem ő az egyetlen, akinek nehézséget okoz az otthoni izoláció, sokan a kertben felhúzott kunyhókban, vagy a közeli mezőkön húzzák meg magukat, és igyekeznek titkolni a fertőzést attól tartva, hogy rokonaikat kiközösíthetik miattuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.