Tragédia

Tragikus liftbaleset: a csecsemő a helyszínen meghalt, édesanyja a kórházban vesztette életét

Nyitott ajtókkal indult el a lift.

2021.05.14 11:41ma.hu

Meghalt a kórházban az a fiatal nő, aki vasárnap balesetet szenvedett egy pozsonyi lakóház liftjében. Kisbabája a helyszínen életét vesztette - írja a Parameter.sk.

Akkor történt a tragédia, amikor az anyuka éppen beszállt volna a felvonóba a kicsivel, aki a babakocsiban feküdt. A lift viszont váratlanul, nyitott ajtókkal elindult. A nő a felvonó és a liftakna közé szorult, a pici pedig sérülten bent volt a liftben. Miután a tűzoltóknak sikerült kiszabadítani, a csecsemőt átadták a mentőknek, de őt sajnos már nem sikerült újraéleszteni.

A 25 éves édesanyát sikeresen újraélesztették, de életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Szerdán romlani kezdett az állapota, pénteken pedig feladta a harcot a kórházban.

Továbbra sem tudni, hogy pontosan milyen okból kifolyólag történt a tragédia. Egy igazságügyi szakértő szerint a liftajtó indítóberendezésével mindenképpen gond volt, és a meghibásodáshoz a felvonó kora is hozzájárulhatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.