Állatok

Villanypóznán lazított egy medve Arizonában

Villanypóznára mászott fel és még a kábelekre is ráült egy barnamedve az amerikai Arizona államban, kockáztatva az áramütést.

2021.05.12 20:32MTI

Az eset még vasárnap történt a mexikói határhoz közeli Douglas városnál, ahol a rendőrség a mentőakció idejére lezárta a környező utcákat, beleértve egy autópályát is.

Az áramütés veszélye miatt a hatóságok nem tudtak közvetlenül beavatkozni; bámészkodók tucatjai figyelték, amint a medve végül saját erejéből mászott le az egymás melletti két póznáról.

A nagyfeszültségű távvezetéken pózoló medvéről az arizonai vadászati és halászati hatóság (AZGFD) közölt fotókat Twitter-oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.