Szlovákiában is vannak érdekes esetek

A rendőrök nem hittek a szemüknek: autó "utazott" egy autó tetején

A sofőr nem először követett el hasonló kihágást, így pénzbírság mellett könnyen a jogosítványának is búcsút mondhat.

2021.05.12 15:24ma.hu

Nem mindennapi esetről adott hírt a Nagyszombat Megyei Rendőrség a Facebook-oldalán - írja a Parameter.sk.

A rendőrséget más autósok értesítették, miután arra lettek figyelmesek, hogy egy munkagép segítségével egy autót felraknak egy Ford Focus tetejére, majd utóbbiba beszáll öt ember és útnak indulnak.

A járőrök hamar ráleltek a jól láthatóan túlterhelt személykocsira, amely mögött dugó alakult ki. Az ellenőrzés során a Fordban ülők azt állították, hogy a tetőn lévő roncsot megvették a tulajdonosától, és ilyen módon akarták elvinni leadni a gyűjtőudvarba.

A rendőrök nem csupán a szállítás módját kifogásolták, hanem azt is megállapították, hogy a Ford közlekedésre alkalmatlan, így leszerelték róla a rendszámtáblát. A két kocsit végül a vontatószolgálat szállította el.

Mint kiderült, a sofőr nem először követett el hasonló kihágást, így pénzbírság mellett könnyen a jogosítványának is búcsút mondhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.