Tragédia

Pánik Indiában: holttesteket sodor a Gangesz - megrázó videó

A testek már bomlásnak indultak.

2021.05.11 10:58ma.hu

Több tucatnyi holttestet sodor a Gangesz az indiai Buxar kerületben, Chausa városánál. A holttestek már bomlásnak indultak. A helyiek között pánik tört ki - írja a hindustantimes.com.

K K Upadhyay, Buxar helyi hatósági dolgozója szerint a szomszédos kerületből, Uttar Pradesh-ből származhatnak a tetemek. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta az emberek halálát, akik közül tizenötöt már sikeresen azonosítottak.

Jal Shakti miniszter arra szólította fel az érintett kerületeket, hogy azonnal intézkedjenek a holttestek eltávolításának érdekében. A miniszter szerint a tragikus esetet mindenképpen ki kell vizsgálni.

A helyiek attól rettegnek, hogy a holttestek miatt betegségek kezdenek el terjedni a kerületben, melyet a koronavírus-járvány sem kímélt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.