Földönkívüliek

Megerősítette a Pentagon: valódiak az ufókról kiszivárgott fotók, videók

A felvételeket még 2019-ben készítette az amerikai haditengerészet.

2021.04.19 07:57ma.hu

Azonosítatlan repülő tárgyak és az általuk kibocsátott fényjelenségek láthatóak azokon a felvételeken, amelyeket négy amerikai hadihajó - köztük a USS Kidd romboló - észlelt 2019 július 14-én a kaliforniai partoknál.

A Pentagon a CNN-nek most megerősítette, a kiszivárgott fotók és videók valódiak.

Az augusztusban létrehozott Azonosítatlan Légi Jelek Munkacsoportja vizsgálja a felvételeket.

"Ahogy azt már korábban is elmondtuk, a hadműveleteink biztonsága és az potenciális ellenfeleink számára hasznos információ kiszivárgásának elkerülése érdekében a belügyminisztérium nem osztja meg nyilvánosan sem megfigyeléseinknek, sem a vizsgálatainknak bármilyen részletét" - tette hozzá Sue Gough, a Pentagon szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.