Indonézia

Borzalom: krokodil nyelt le egy nyolcéves kisfiút

Az apa a kisfiú után ugrott a folyóba, de a hüllő lenyelte a gyereket, hiába érte utol az apa az állatot és ütötte puszta kezével.

2021.03.05 13:12MTI

Krokodil nyelt le egy nyolcéves kisfiút Indonéziában, Borneó szigetén - adta hírül pénteken a The Sydney News Today online kiadása.

A kisfiú és öccse szerdán Kalimantan tartomány keleti részén úszott egy folyóban, apjuk a házuk közelében tartózkodott, amikor a nagyobbik gyerekre krokodil támadt - közölte a helyi kereső- és mentőcsapat egy tagja.

Az apa a kisfiú után ugrott a folyóba, de a hüllő lenyelte a gyereket, hiába érte utol az apa az állatot és ütötte puszta kezével - tette hozzá.

A folyóról köztudott, hogy krokodilok élnek benne. "Ők azonban gyakran jártak oda fürödni, vagy vízért a főzéshez" - magyarázta.

Csütörtökön a Kuta Timur kerületben befogtak egy hatméteres krokodilt, amelyben megtalálták a gyerek testét.

A YouTube-on közzétett felvételen látható, ahogy a mentést végző férfi kihúzza a testet a hüllő gyomrából, a mellette álló család zokogó tagjainak szeme láttára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.