Elképesztő!

Lehet, hogy le akartak lőni egy polgári repülőgépet?

Rakétának látta a pilóta a felettük repülő tárgyat.

2021.02.27 16:11ma.hu

Furcsa jelenségre lettek figyelmesek az American Airlines Phoenixbe tartó 2292-es járatának pilótái vasárnap Új-Mexikó felett.

"Van rajtunk kívül más is a légtérben? Mert valami most repült át felettünk. És gyűlölöm ezt mondani, de ez a valami, egy hosszúkás hengeres tárgy, egy cirkálórakéta vagy micsoda, nem tudom, mi volt ez, épp most szállt el felettünk, de baromi gyorsan" - mondta az egyik pilóta repülésirányítónak a CBS amerikai hírcsatornához eljuttatott hangfelvétel tanúsága szerint.

A pilóta leírása alapján akár föld-levegő vagy levegő-levegő rakéta is lehetett.

A Pentagon cáfolta, hogy az Új-Mexikó déli részén található White Sands rakétalőterétől több mint 550 kilométer távolságban jelentett incidenshez a hadsereg bármelyik fegyvernemének köze lett volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.