Koronavírus-járvány

"Nem akarnék meghalni még" - döbbenetes felvétel a dunaszerdahelyi kórházból - videó

Figyelem, a riportfilm a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat tartalmaz!

2021.02.25 06:47ma.hu

2021 februárjában az egymillió főre jutó COVID-haláleseteket tekintve Szlovákia világelsővé vált. A koronavírus-járvány súlyos helyzetbe sodorta a Dunaszerdahelyi járást, amely a január-februári időszak legfertőzöttebb régiója lett.

A dunaszerdahelyi kórházban 2020 októberétől 2021 február közepéig 757 COVID-beteg fordult meg, és minden harmadik páciens meghalt. Az egészségügyi személyzet éjjel-nappal harcol a kilátástalan állapottal, a járványhelyzet azonban csak egyre súlyosbodik.

FIGYELEM! A Parameter.sk riportfilmje a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat tartalmaz. Felvételeik a Svet zdravia dunaszerdahelyi kórházának engedélyével 2021 februárjában készültek. A videóban felismerhető személyek írásos beleegyezésüket adták arcuk és hangjuk megjelenítéséhez.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.