Állatkínzás

Élve gyújtották fel a lakott területre tévedt elefántot - megrázó videó

El akarták kergetni, égő autógumit dobtak a fejére.

2021.01.27 17:57ma.hu

Hatalmas felháborodást okozott Indiában egy közösségi oldalakon elterjedt videó, melyen azt látni, ahogy felgyújtanak egy lakott területre tévedt elefántot.

A videón látni, ahogy az elefántot tűzzel próbálják elijeszteni, majd végül egy égő autógumit dobnak a fejére, ami ráragad. A videón hallani, hogy a menekülő állat után kiáltják, hogy "menj, menj be az erdőbe, és dögölj meg!"

Az állat kétségbeesett tülköléssel menekült el. Az állatvédelmi hatóság emberei később ugyan megtalálták, de már nem tudták megmenteni az életét.

A helyi hatóságok két férfit tartóztattak le az állat halála miatt, a vadvédelmi törvény megsértése miatt, és köröznek egy harmadik férfit is az esettel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.