Koronavírus-járvány

Óvodás szülinapi bulira csaptak le a német rendőrök

Megszegték a járványügyi korlátozásokat.

2021.01.14 07:39ma.hu

Óvodás születésnapi bulira csapott le a rendőrség a németországi Hamelnben. A résztvevők megszegték a járványügyi korlátozásokat. A szomszédok kedden délután riasztották a rendőrséget - írja a Der Spiegel a német rendőrség közleményére hivatkozva.

A résztvevők egy része elbújt a rendőrök elől, egy nő öt gyerekkel a vécébe zárkózott, a többiek szekrényekben rejtőztek el. A bulin 15 gyermek és 15 felnőtt vett részt, egyikükön sem volt maszk, és a biztonságos távolságot sem tartották be egymástól. Szabálysértési eljárás indult ellenük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.