Járvány

Legyőzte a koronavírust egy 104 éves volt amerikai katona

Egy egykori második világháborús amerikai katona a 104. születésnapját ünnepelte Alabama államban néhány nappal az után, hogy meggyógyult az új típusú koronavírus okozta Covid-19-ből.

2020.12.04 20:56MTI

Az alabamai Madisonban élő Major Wootent november 24-én vitték kórházba koronavírus-fertőzéssel. Szerdán, születésnapja előestéjén távozhatott - írta Facebook-bejegyzésében unokája, aki egy videofelvételt is közzétett arról, ahogyan orvosok, ápolók és családtagok körülveszik őt távozásakor boldog születésnapot kívánva neki.

Az idős férfi a második világháborúban az amerikai hadseregben szolgált három fivérével, akik egyike életét vesztette a harcokban. Egyike volt azoknak az egykori amerikai katonáknak, akik részt vettek tavaly a normandiai partraszállás 75. évfordulójának ünnepségein Franciaországban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.