Különös eset

Idegen ország idegen városának lakótelepén tért magához egy német férfi

A 112 segélyhívón kért felvilágosítást a hatóságoktól.

2020.12.01 14:03ma.hu

Szokatlan telefonhívás futott be a 112 segélyhívószámon a Krassó-Szörény megyei Resicabányáról, egészen pontosan a Doman lakótelepről: egy 42 éves németországi férfi jelentette a hatóságoknak, hogy eltévedt, és nem tudja, hogy milyen városban van. Elmondása szerint Németországból indult el, és fogalma sincs, hogyan került oda, ahol éppen van. Annyit tudott, hogy Nagylaknál lépte át a határt, gyalog - írta a Főtér.ro.

A csendőrség egy templom udvarán talált rá, a hideg miatt nem túl jó állapotban. A férfi egy improvizált ágyon töltötte az éjszakát a parókia udvarán, nem volt nála egyéb, csak egy hátizsák és két szatyor. A csendőrök ellenőrizték, hogy történt-e illetéktelen behatolás a templomba vagy a parókiára, de mindent rendben találtak. Végül hívtak egy mentőt, hogy az orvosi ellátásra szoruló férfit kórházba szállítsák.

Valószínűleg a német külképviselet fog segíteni a kissé eltévedt férfinak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.