Terror

Patakokban folyik a vér Bécsben - 7 halott - videó

A speciális egységek a helyszínre értek és kiiktatták a terroristát.

2020.11.03 00:27Ma.hu

Friss!

Újabb fejlemények

Elsődleges információk az eset után pár órával

Hétfő este Bécsben lövöldözést tört ki a Schwedenplatz-nál. A Sputnik szerint 7 ember meghalt. Az osztrák tévé beszámolói szerint a bűnözők túszokat ejtettek Bécs másik területén, egy étteremben, a belvárosban történt lövöldözéssel párhuzamosan. Még semmi sem világos, hogy pontosan, mi és hogyan történt, minden bizonnyal a következő napokban fog körvonalazódni minden.

A Twitteren megjelent egy videó, ami állítólag a lövöldözés közelében készült. Ezen azt látni, hogy egy étterembe kommandósok mennek be, a vendégek pedig az asztalok alá bújnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.