Durva

Vezetés közben sörözött, pár perccel később halálos balesetet okozott - videó

Élőben közvetítették a Facebookon, ahogy egy férfi vezetés közben sört ivott, aztán tragédia történt.

2020.10.29 12:30ma.hu

Camilo Morejón felvétele óriási felháborodást váltott ki a Facebookon. A videóban ugyanis látható, ahogy a texasi Jersey Village városában élő férfi vezetés közben mexikói sört iszik. A videót helyi idő szerint vasárnap reggel készítette a mellette ülő barátnője, miközben hátul további két személy utazott.

Csakhogy néhány perccel a felvétel elkészítését követően szörnyű tragédia történt: a férfi kocsijával hátulról belehajtott egy másik járműbe. Az eset során Camilo mindhárom utastársa életét vesztette, őt és a másik autó sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A felelőtlen autós ellen eljárást indítottak, akár 80 év szabadságvesztésre is ítélhetik. Ha élve kikerül a kórházból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.