Baleset

Miss Slovakia-döntőssel az oldalán karambolozott Boris Kollár

Súlyosan megsérült a szlovák parlament elnöke.

2020.10.25 16:31ma.hu

Autóbalesetben súlyosan megsérült Pozsony egyik külvárosában Boris Kollár, a szlovák parlament elnöke.

Boris Kollár a tudatánál volt, amikor kórházba vitték. Állapotát sikerült stabilizálni, nincs életveszélyben. A balesetben három másik ember is megsérült, köztük Kollár szolgálati autójának sofőrje is.

Mint kiderült, Kolláron elsőként a testőre segített. Ezt Milan Krajniak, a Sme rodina alelnöke, munkaügyi miniszter erősítette meg a köztévében. Krajniak köszönetet mondott a testőrnek, amiért elsősegélyben részesítette a parlament elnökét, miután nehezen lélegzett, amiért hátracsúszott a nyelve.

"Annak köszönhetően, hogy ezt észrevette, sikerült hamar stabilizálni a házelnök állapotát" - mondta. Hozzátette, Boris Kollárnak jókedve volt, amikor vasárnap beszéltek. Szavai szerint azt mondta, arra nem számított, hogy ennyire következetesen betartja majd a kijárási tilalmat.

A Pluska.sk portál szerint ugyanakkor Kollárékkal a kocsiban utazott a Miss Universe egykori szlovák döntőse, az ismert celebsminkes, Miroslava Fabu±ová. Krajniak ezt nem kívánta kommentálni.

A portálnak Fabu±ová annyit nyilatkozott, hogy az intenzív osztályon van. "Nehéz megmondani, milyenek a prognózisok" - fogalmazott.

A baleset részleteiről, illetve a Boris Kollárral töltött idejéről viszont nem kívánt nyilatkozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.