Koronavírus

Több száz ember fertőződhetett meg egy esküvőn Mexikóban

Egy szappanoperahős és egy gazdag üzletember lánya kelt egybe.

2020.10.21 08:53MTI

Feltehetőleg megfertőződött a koronavírussal több mint száz ember egy esküvőn a hónap elején Mexikóban.

Egy szappanoperahős és egy gazdag üzletember lánya kelt egybe az amerikai határnál lévő Mexicali városban. A násznép körülbelül 300 fős volt.

A hatóságok ismeretei szerint a vendégek nem viseltek maszkot, és az elején nem mérték meg a testhőmérsékletüket, de egyébként sem lehetett volna ilyen nagy létszámú eseményt szervezni a járvány jelenlegi mexikói óvintézkedései mellett. Vizsgálják, hogy volt-e olyan a vendégek között, aki eleve fertőzöttsége tudatában vett részt az ünnepségen, mert ha igen, ez bűncselekménynek számít jelenleg.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.