Állatkínzás

Négyezer(!) döglött kisállatot találtak egy kínai logisztikai raktárban - videó

Az állatvédőknek 870 kutyust, cicát, nyuszit, tengerimalacot és hörcsögöt sikerült még élve kimenekíteniük a Henan tartományi központból.

2020.10.06 15:10ma.hu
Borzalmas állapotok - Weibo

Állítólag egy kamionsofőr hagyta ott az élőállat-rakományát gazdátlanul, miután a létesítmény nem volt hajlandó beengedni az állatvédők szerint feltételezhetően online vásárolt kisállat-szállítmányt.

Az mentőseregnek így is közel 1000 nyuszit, hörcsögöt, kutyát és cicát sikerült megmenteniük, ám a többi 4000 állat elpusztult, mire kiértek a Henan tartománybeli Luohe-i Dongxing létesítménybe.

Az Utopia Animal Rescue nevű civil szervezet önkéntese azt nyilatkozta: sok mindent látott már eddig életében, de ez volt eddig a legdurvább. Mint mondta, hegyekben álltak a dobozok, tele kisállattal, nagy részük már bomlásnak indult, ebben az ocsmány és förtelmes kupacban voltak a túlélők is.

A hatóságok már vizsgálják az ügyet, és feltételezhetően betiltják az online kisállat-kereskedelmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.