Baleset

Lezuhant egy kisrepülő New Yorkban - videó

A balesetben egy utas életét vesztette, a kisrepülőgép pilótája és a másik utas pedig életveszélyesen megsérült.

2020.10.05 15:07MTI

Az egymotoros Cessna roncsai közül a tűzoltók emelték ki a szerencsétlenül jártakat, akik mindannyian 60 év felettiek voltak. Még a pilóta is, aki egy helyi étterem tulajdonosa, és a környékbeliek elmondása szerint rendszeresen repült a kikötőben.

Hogy a balesetet mi okozta, egyelőre nem tudni, de szemtanúk arról számoltak be, hogy láthatóan túl hirtelen manővereket hajtott végre a gép, ami már a zuhanás előtt riadalmat okozott a kikötőben.

New Yorkban az ikertornyok elleni 19 évvel ezelőtti terrortámadás óta minden repülőgép-balesetet óriási aggodalom övez, mivel sokan tartanak még ma is hasonló akciók megismétlődésétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.