Koronavírus

Kórházba került egy másfél éves kisfiú, aki gyümölcspép helyett kézfertőtlenítőt evett

Elvörösödött az arca, köhögni kezdett, majd elvesztette az eszméletét.

2020.09.27 11:26ma.hu

Kórházba került egy másfél éves kanadai kisfiú, miután gyümölcspép helyett kézfertőtlenítőt evett. A döbbenetes történetre, valamint a megtévesztő csomagolású kézfertőtlenítőre a gyermek édesanyja, Nikkie Teixeira igyekszik felhívni a figyelmet a Facebookon.

A kézfertőtlenítő csomagolására, ki tudja miért, a Trollok című mesefilm figurái kerültek rá, így fordulhatott elő, hogy a kisfiú nagymamája véletlenül ezt adta a gyermeknek. Logan csak egy kortyot ivott a fertőtlenítőből, ám azonnal elvörösödött az arca, köhögni kezdett, majd elvesztette az eszméletét. Így siettek be vele a kórházba.

A Mirror című brit lap információi szerint a gyártó azóta lecserélte a megtévesztő csomagolást.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.