Úgy tűnik, baleset történt

Gyalogosok közé hajtott egy autó Berlinben

A sérültek kórházba szállításához mentőhelikoptert küldtek.

2020.07.26 12:42MTI

Gyalogosok közé hajtott egy autós vasárnap reggel Berlinben. Az elsődleges vizsgálatok szerint baleset történt, amelynek következtében hét ember sérült meg.

A rendőrség tájékoztatása szerint reggel hét óra körül a berlini állatkert közelében, a Hardenbergplatzon álló gyalogosokat ütött el egy autós, aki valószínűleg gyorshajtás miatt elveszítette a jármű fölötti uralmat.

A hét sérült közül három állapota súlyos, egyet még a helyszínen újra kellett éleszteni. A sérültek kórházba szállításához mentőhelikoptert küldtek.

A rendőrség őrizetbe vette az autóst, kihallgatása folyamatban van. Jelenleg minden jel arra utal, hogy baleset történt, "nincs jele politikai vagy vallási motivációnak".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.