Madeleine McCann-ügy

Madeleine szinte "öreg" volt pedofil gyilkosa számára - videó

Nyolcezer, csecsemők és kisgyerekek ellen elkövetett szexuális erőszakról készített kép és felvétel került elő.

2020.06.21 09:32ma.hu

Újabb hátborzongató információk kerültek elő Madeleine McCann feltételezett gyilkosáról. A német férfi házának közelében a rendőrök megtalálták a kutyája elásott tetemét. Alatta hat pendrive és két memóriakártya volt egy nejlonzacskóban. Ezeken 8 ezer, csecsemők és kisgyerekek ellen elkövetett szexuális erőszakról készített kép és felvétel található.

A feltételezések szerint egyébként Christian B. "csupán" rabolni ment a házaspárhoz. Állítólag az üdülőhely egy exdolgozója adhatott tippet azzal, hogy részleteket árult el az ott nyaraló McCann család szokásairól, például, hogy nem viszik magukkal az értékeiket, amikor minden este vacsorázni mennek. De azt nem mondta, hogy a gyerekeiket sem. A német és a portugál rendőrség is úgy gondolja, hogy B. eredetileg csak az értékek ellopására indult, de ha már ott volt a kislány, magával vitte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.