Állatkínzás

Brutális állatkínzás Indiában: petárdával teli ananásszal etették meg a vemhes elefántot - videó

Az állat kegyetlen kínok közt halt meg.

2020.06.04 09:27ma.hu

Sokkolta Indiát a minap történt brutális állatkínzás. Keralában történt az eset, egy elefánt kegyetlen fájdalmak között pusztult el, miután valaki petárdával teli ananászt adott neki. Ami még rosszabb, hogy az elefánt vemhes volt.

A jámbor nőstény azért ment a Silent Valley nemzeti parkból Palakkad településre, hogy élelmet keressen. Ahogy békésen sétált, valaki megkínálta a petárdával teletűzdelt ananásszal, ezzel a módszerrel egyébként a vaddisznókat szokták tizedelni az indiaiak.

A gyümölcs hatalmasat robbant az elefánt szájában, leszakadt a nyelve, a felső ajka és az álla is.

Az állat a közeli folyóba ment, beleállt a vízbe, végül ott halt meg.

Az esetre úgy derült fény, hogy az egyik férfi, aki részt vett a mentésében, közzétette a közösségi oldalakon. Szerinte az állat megbízott az emberben, és sokkolhatta, mikor felrobbant szó szerint a feje.

"Senkit sem bántott, még a robbanás után, hatalmas fájdalommal sem ment neki az embernek, vagy tett tönkre valamit. Tele volt jósággal" - mondta Krishnan.

Az elefánt végül a Velliyar folyóban állva halt meg. Lehorgasztott fejjel állt a vízben, hogy csillapítsa fájdalmát és hogy a rovarok se kezdjék ki a sebeit, tovább fokozva fájdalmát.

Hiába próbálták kimenteni, másik két elefántot is vitt a mentőcsapat, hátha kivezethetik a vízből, de a vemhes elefánt már tudta, hogy neki vége.

Végül partra húzták és visszavitték a nemzeti parkba, ahol megadták neki a végső tiszteletet, majd elhamvasztották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.