Diktátor

Három hét után ismét megjelent Kim Dzsongun - videó

Az ország nukleáris arzenáljának kezeléséről egyeztetett.

2020.05.24 03:29ma.hu

Három hét után ismét megjelent a nyilvánosság előtt Kim Dzsongun, Észak-Korea diktátora. Egy megbeszélést tartott arról, hogyan tudná növelni országa a nukleáris kapacitásait.

Kim Dzsonunról sok pletyka keringett az elmúlt időkben, miután hosszabb időre eltűnt a nyilvánosság elől, nemcsak a súlyos betegség, hanem még a halálhíre is felreppent. A találgatásoknak május elsején vetett véget, amikor egy üzemet nyitott meg május 1-jén. Ám onnantól megint nem mutatkozott.

Egészen idáig, ugyanis fontosnak tartott egy tanácskozást összehívni arról, hogy hogyan tudná országa a haderejét fokozni, különösen a nukleáris fegyverkezés terén - írta a Daily Mail.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.