Koronavírus-járvány

Csak fehérneműt viselt egy orosz nővérke a koronajárványos védőruha alatt

Futótűzként terjed a világhálón a koránt sem erotika, mindinkább a hőség indokolta tett miatt. Alaposan meg is büntették érte.

2020.05.21 04:19ma.hu

Egyik napról a másikra az internet szenzációjává vált egy nővérke a közép-oroszországi Tulában lévő kórházból, miután mindössze fehéneműt viselt az átlátszó védőöltözet alatt és ezt pechjére valaki meg is örökítette.

A betegek nehezen tudtak ellenállni a merész viseletnek, rendre egy-két pillantást vetettek a fiatal ápolónőre.

Állítólag az egészségügyi dolgozó nem volt tisztában a látványával. Azért vette le a munkaruháját, mert egész nap a nejlon altt túlmelegedett és még csak el sem képzelte, hogy ilyen mértékben átlátszó lesz.

A történet hamar szárnyra kapott és az egészségügyi hatóságig meg sem állt. A regionális Egészségügyi Minisztérium megrovásban részesítette a nővért, megjegyezve, hogy megsértette az irányelveket, miszerint az egészségügyi ruházatra és a megjelenésre vonatkozó követelmények betartása mindenkor szükséges. A minisztérium szerint a szabályok fontosabbak, mint a kényelem.

Sokan kiakadtak a megrováson, mert mindenki tudja, hogy az egészségügyi dolgozók az életüket kockáztatják a járvány közepette, és megérdemlik azt a luxust, hogy napi 16 óra munka során ne süljenek meg a védőruházat alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.