Koronavírus-járvány

Koronavírus - Csupán egy új esetben igazolták a fertőzést Szlovákiában

Szombaton 1450 koronavírustesztet elemeztek ki Szlovákiában, amelyek közül egyetlen egy bizonyult pozitívnak.

2020.05.03 15:49ma.hu

Szombaton 1450 koronavírustesztet elemeztek ki Szlovákiában, amelyek közül egyetlen egy bizonyult pozitívnak - írta a paramter.sk.

Ezt az egy pozitív esetet Kassa megyében jegyezték fel. A regisztrált fertőzöttek száma Szlovákiában így 1408, ebbe viszont beletartoznak azok is, akik elhunytak, vagy meggyógyultak. A szombati nap folyamán egy haláleset sem történt, így azok száma továbbra is 24.

Eddig összesen 96 220 tesztet végeztek el az országban.

Tizenegy személyt gyógyultnak nyilvánítottak, így összesen már 619-en küzdötték le a vírust.

Jelenleg 137 személyt kezelnek kórházban, közülük 42-nél igazolták a Covid-19 fertőzést. Heten vannak intenzív osztályon, egy páciens pedig lélegeztetőgépre van kötve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.