Tragikus baleset

A Földközi-tengerbe zuhant egy kanadai katonai helikopter, legalább egy halott

Öt embert még keresnek.

2020.04.30 07:41MTI

A Földközi-tengerbe zuhant a kanadai légierő egy helikoptere Olaszország és Görögország között, a balesetben legalább egy katona meghalt, öt másikat még keresnek - közölte a kanadai hadsereg szerda éjjel a Twitteren.

A helikopter egy, NATO-gyakorlaton részt vevő kanadai hadihajóról szállt fel, a kutatási-mentések műveletek jelenleg is zajlanak. A tájékoztatás szerint a Sikorsky CH-148 Cyclone típusú helikopter elvesztette a kapcsolatot a Fredericton nevű fregattal.

További részleteket nem közöltek. Az olasz sajtó értesülései szerint a helikopter a görög Kefalónia szigettől mintegy 80 kilométerre tűnt el, a keresőegységek pedig eddig egy holttestet találtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.