Gyász

Szárnyra kapott a hír, miszerint meghalt Kim Dzsongun

A hongkongi HKSTV televízió "nagyon megbízható" értesülése szerint nem él a jelenkor egyik legnagyobb diktátora.

2020.04.25 20:11ma.hu

Több külföldi hírportál is arról értesült, hogy egy hongkongi csatorna szerint elhunyt az észak-koreai vezető, Kim Dzsongun.

Míg egy japán lap azt állítja, hogy a diktátor még él, csak jelenleg úgynevezett "vegetatív állapotban" van a rosszul sikerült szívműtéte miatt, addig a Hong Kong HKSTV műholdas tévéadó szerint a vezető már meg is halt, erről egy "nagyon megbízható" forrásuk tájékoztatta őket.

A New York Post cikke szerint a beavatkozás azért nem lett sikeres, és vezetett végzetes eredményre, mert a sztent érfalba rögzítését végző orvos keze - feltehetően a ránehezedő nyomás miatt - rendkívül remegett az operáció során.

Mindenesetre a kínai orvosok oda tartanak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.