Járvány

Koronavírusos a 'zombi Angelina Jolie'

A börtönben fertőződött meg az iráni Instagram-sztár.

2020.04.19 10:50ma.hu

Ügyvédje szerint koronavírussal fertőződött meg a börtönben az egyik legnagyobb iráni Instagram-sztár, Sahar Tabar.

A "zombi Angelina Jolie" néven világhírűvé vált nőt többek között istenkáromlással és erőszakra való felbujtással vádolják, tavaly év végén tartóztatták le.

A börtön igazgatója cáfolta a hír, miszerint Sahar Tabar koronavírusos lenne.

Payam Derafshan, a nő jogi képviselője ugyanakkor nyílt levelet írt egy iráni bíróságnak, amit teljes terjedelmében közzétett az Instagramon. A levélben az állt, hogy védence karanténba került a börtönben, mert a koronavírus tüneteit mutatta.

Iránban már 85 ezer rabot engedtek szabadon a járvány miatt, ám a zombi Angelina ügye folyamatban van, így ő nem hagyhatta el a börtönt.

A nőről elterjedt, hogy 50 plasztikai műtéten esett át azért, hogy úgy nézzen ki, mint Angelina Jolie, ám ő végig kitartott amellett, hogy a meghökkentő fotók csak smink és Photoshop eredményei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.